Silly Season

13 DEC 2017 13:27
Silly season pågår för fullt och december innebär fria övergångar för spelare i fotbollsvärlden. Väröbacka GIF har inte legat på latsidan utan kan presentera ett antal intressanta övergångar.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2017 15:29

Som tidigare presenterats på Instagram och Facebook kommer Pontus Flatum från Varbergs GIF axla rollen som tränare. Vi kommer nog med all säkerhet även kunna se honom på plan.

Två nya burväktare kommer att representera vår förening. Jesper Hjalmarsson från Träslövsläge IF och Fredrik Backe från Skällinge BK.

Dessutom är Martin Taube från Tofta GIF och Johan Carlsson från Varbergs GIF samt Viktor Andersson senast från Varbergs GIF klara för spel i vårt blåvita matchställ.

Klart är även att Thorbjörn Svensson, Jonathan Hellstadius och Philip Eliasson lämnar Väröbacka GIF. Thorbjörn blir tränare i Åsa, Jonathan kommer att träna Tofta och Philip provar lyckan i Halmia.

Skribent: Per Johansson

sponsorer