Matchreferat - Väröbacka GIFs plats på Internet - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat


Matchreferat 2018

Div 5 Halland
10/8  Löftadalens IF - Väröbacka GIF  0 - 8
På förhand är Löftadalen borta en tajt match, denna kvällen gick det mesta Väröbackas väg. Det kändes som vi var bättre på det mesta. En bra genomförd match och skönt att hålla nollan, sa Pontus Flatum efter matchen. Extra plus i kanten till Fredrik Backe och "Myggan" Carlsson. Väröbackas målskyttar: Johan "Myggan" Carlsson 3, Hans Efik Månsson 2, Pontus Flatum, Viktor Andersson och Niklas Andersson

Div 5 Halland
1/7  Grimetons IK - Väröbacka GIF  0 - 4
Väröbacka går på sommaruppehåll med en skön seger i bagaget. Johan "Myggan" Carlsson inledde målskytter redan i den första minuten, sedan dröjde det till den andra halvleken innan Hans Erik Månsson kunde öka på ledningen till 0 - 2 i den 52:a minuten. Bara fem minuter senare nickade Viktor Andersson in trean och med kvarten kvar att spela fastställde "Myggan" Carlsson slutresultatet till 0 - 4 genom sitt andra mål för kvällen. Extra plus i kanten till målvakten Jesper Hjalmarsson som höll nollan.

Div 5 Halland
21/6  FC Astrio - Väröbacka GIF  1 - 3
Det var inte någon toppmatch direkt, svårt att spela bra fotboll i snålblåst och med hagelskurarna hängande i luften. En som dock verkade trivas i ovädret var Hans Erik Månsson som gjorde Väröbackas alla tre mål. Ett via en frispark, ett på straff och tillsist en kontring.

Div 5 Halland
14/6  Väröbacka GIF - Alets IK  3 - 2
Väröbackas mål gjordes av Hans Erik Månsson 2 och Johan Carlsson.

Div 5 Halland
6/6  Träslövsläge IF - Väröbacka GIF 3 - 3
Väröbackas målskyttar: Viktor Andersson 2 och Hans Erik Månsson.

Div 5 Halland
31/5  Bua IF - Väröbacka GIF  5 - 0

Div 5 Halland
26/5  Väröbacka GIF - IF Centern  2 - 1
Väröbackas målskyttar

Div 5 Halland
23/5  Väröbacka GIF - Derome/Åskloster  1 - 2
Bortalagets första halvlek gjorde så att Väröbacka fick ge sig i derbyt. Derome/Åskloster både tog ledningen och utökade den före paus. Direkt i den andra halvleken reducerade Hans Erik Månsson och det blev startskottet på total Värödominans. Väröbacka hade ett gyllene läge att kvittera i slutet av matchen då de tilldömdes en straff, dessvärre skickade Hanas Erik bollen över ribban. Extra plus till Viktor Andersson, Johan "Masken" Karlsson och Niklas Andersson.

Div 5 Halland
18/5  IF Böljan - Väröbacka GIF 1 - 3
Hemmalaget chockstartade och tog ledningen redan efter 5 minuter och fortsatte att dominera under första halvtimman. Väröbacka kvitterade genom Hans Erik Månsson som tog hand om sin egen retur från målvakten. I början av andra halvleken satte Pontus Flatum ett stenhårt skott rakt upp i nättaket och bortalagets ledning var ett faktum. Väröbacka ökade på sin ledning via en hörna som Viktor Andersson nickade in. Väröbacka fick ordning på spelet i den andra halvleken och hade betydligt fler chanser att göra ytterligare mål än vad Böljan hade.

Div 5 Halland
10/5  Väröbacka GIF - HÅFF  1 - 1
Sen straff räddade poäng till Väröbacka. Mål på straff:Hans Erik Månsson.

Klass 2 Norra Halland
8/5  Tvååker/Galtabäck - Väröbacka GIF 2 - 2
Väröbackas må gjordes av Jimmy Sterngård och Johan Schultz

Div 5 Halland
7/5  IS Halmia Academy - Väröbacka GIF 3 - 4
En målrik match som slutade i Värövinst. Det satt hårt inne, men strategin var klar, spela defensivt och satsa på fasta situationer. Väröbacka var tyngre och ledning hela tiden  men tappade lite i den egna boxen och släppte in Halmia i matchen. Anton Johansson nickade in Väröbackas första mål efter 4 minuter sedan fick vi vänta ända till den andra halvlek innan Viktor Andersson gjorde bortalagets andra mål. Hans Erik Månsson avslutade Väröbackas målkavalkad med 2 mål. Det ena after en dryg timmas spel och det andra med 2 minuter kvar av matchen. 

Klass 2 Norra Halland
6/5  Väröbacka GIF - IF Norvalla 1 - 3
Väröbackas mål gjordes av Matttias Netterberg.

Klass 2 Norra Halland
1/5  Kung Karl BK - Väröbacka GIF 2 - 0

Div 5 Halland
27/4  Väröbacka GIF - Löftadalens IF  1 - 0
Sammanfattningsvis var det en jämn och chansfattig match på Värö IP. I första halvlek handlar det mesta om ett ställningskrig de båda lagen emellan. Väröbacka tar ledningen i matchen strax efter pausvilan då Anders Larsson hållet huvudet framme vid en hörna. Backlinjen och Fredrik Backe i målet gör en bra match.

Klass 2 Norra Halland
23/4  Löftadalens IF - Väröbacka GIF  3 - 2
Väröbackas målskyttar: David Svensson och Mattias Netterberg

Div 5 Halland
22/4  Derome/Åskloster - Väröbacka GIF  2 - 0
Derome/Åskloster var det något starkare laget på en ojämn och studsig Klostervall. Väröbacka hade ett par målchanser men saknade lite skärpa i avsluten.

Klass 2 Norra Halland
15/4  Väröbacka GIF - Derome/Åskloster  2 - 1
Väröbackas målskyttar: Jim Arvidsson och Christian Carlsson

Div 5 Halland
12/4  Väröbacka GIF - Grimetons IK  1 - 0
Vinst och tre poäng i premiären med Pontus Flatum vid rodret. Väröbacka stötte på oväntat hårt motstånd och hade svårt att få till spelet. "Vi har en del att jobba på" sa tränaren Pontus Flatum efter matchen. Väröbackas mål gjordes i den 68e minuten av Erik Sahlén. Grimeton hade också en boll i mål, vilket dock blev bortdömt. 

DM
2/4  Väröbacka GIF - Långås/Morup  2 - 3
Väröbackas mål gjordes av Johan Carlsson och Viktor Andersson.

DM
18/3 Tofta GIF - Väröbacka GIF  0 - 5
Väröbacka säkrade gruppsegern i dagens match mot Tofta. Hans Erik Månsson hittade rätt bakom Toftas målvakt tre gånger. Johan "Masken" Karlsson och Christian Carlsson gjorde varsitt mål.

DM
10/3  Väröbacka GIF - Rinia IF  6 - 0
Väröbacka fortsätter fira cuptriumfer. Andra raka nollan/segern kom efter 6-0 över Rinia. Johan "Myggan" Carlsson hade hattrickshow medan Hans-Erik Månsson, David Svensson och Erik Sahlén nätade en gång vardera. Nu talar allt för gruppseger.

DM
4/3  Trönninge BK - Väröbacka GIF  0 - 2
Den första matchen i DM vanns med 2 - 0. Målskyttar Peter Henriksson och Lennart Hesslow.

Träningsmatch
24/2  Långås/Morup - Väröbacka GIF  1 - 4
Samtliga mål för Väröbacka gjordes av Hans Erik Månsson.

Träningsmatch
  Väröbacka GIF - Bua IF  2 - 2

Väröbackas båda mål gjordes av Hans Erik Månsson.

Uppdaterad: 14 AUG 2018 12:26
Skribent: Per Johansson

sponsorer

 

________________________

Ange alt-text här.

image_facebook_gilla

Postadress:
Väröbacka GOIF - Fotboll
Lyckevägen 15
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info