Hoppa till sidans innehåll

Anta utmaningen - Spring Avloppet

04 SEP 2017 11:01
Anta utmaningen – spring Avloppet den 16 september!

Loppet är 16 kilometer och följer ledningssträckningen med start i Limabacka på Värö IP.
  • Skapad: 04 SEP 2017 11:01

Längs med norra kusten i Varberg, från Bua till Getterön, har VIVAB byggt en ny avloppsledning, Norra kuststammen. Den nya ledningen möjliggör för Varberg att växa och projektet har haft ett stort fokus på miljö under hela byggtiden. Nu är det dags att inviga den nya ledningen, det gör vi genom att arrangera ett motionslopp längs ledningssträckningen - Avloppet. Loppet arrangeras av VIVAB och entreprenören Styrud tillsammans med Varbergs GIF och Friskis & Svettis.

16 kilometer – individuellt eller i lag
Loppet är 16 kilometer och följer ledningssträckningen med start i Limabacka. Sträckan är uppdelat i tre etapper. Välj mellan att springa hela själv eller bilda ett lag om tre löpare. Målet är på Naturum på Getterön. I målområdet kommer det bland annat att finnas möjlighet att ta sig något att äta, få veta mer om projektet och gå en guidad tur på reningsverket.

Spring för allas rätt till rent vatten

Vi skänker hela anmälningsavgiften till WaterAid och matchar  summan med en lika stor gåva. WaterAid gör ett viktigt arbete med att förändra människors liv genom tillgång till rent vatten, bättre hygien och sanitet i världens fattigaste länder.

Visst antar ni utmaningen?

Läs mer och anmäl er på www.vivab.info/avloppet

 

Skribent: Per Johansson
Epost: This is a mailto link

sponsorer

 

________________________

Ange alt-text här.

image_facebook_gilla

Postadress:
Väröbacka GOIF - Fotboll
Lyckevägen 15
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kjellalarsson51@gmai...

Se all info