Medlemsavgift 2020

14 MAJ 2020 23:54
Om det inte redan legat i brevlådan, kommer det inom kort. Årets viktigaste brev, kuvertet som innehåller medlemsavgiften till Väröbacka GIF. Stöd Väröbacka GIF genom att bli medlem.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2020 23:54

På grund av den rådande situationen i världen är en stor del av den idrottsliga tävlingsverksamheten pausad tillsvidare, så även vår fotbollsverksamhet i Väröbacka GIF.

Vi håller igång så gott det går med träningar både för seniorer och för ungdomar inom Värö United, vi följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollsförbundet ger.

Då en stor del av de inkomstbringade aktiviteterna ligger på is för tillfället och vi inte tillämpar insamlingar via fiktiva matcher, blir medlemsavgiften desto viktigare.

Din medlemsavgift är ett viktigt tillskott för att kunna genomföra säsongen 2020.

För att se medlemsavgiften 2020 klicka här.

Skribent: Per Johansson

sponsorer