Nya riktlinjer från förbundet

12 AUG 2020 13:56
Nya riktlinjer från Svenska Fotbollsförbundet och Hallands Fotbollsförbund öppnar upp möjligheten att matcher kan spelas inför publik om max 50 personer.
  • Skapad: 12 AUG 2020 13:56

För att få släppa in publik på arenan ska vissa kriterier uppfyllas.

• Åskådarantalet får aldrig överstiga 50 personer.
  • Åskådare som inte tillhör samma familj eller sällskap skall hålla ett avstånd om minst 1,5 meter till andra åskådare.
  • Trängsel får ej uppstå och avstånd skall hållas före, under och efter match på arenan.
  • De som är 70 år eller äldre eller annars tillhör en riskgrupp bör inte besöka matchen.
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, får inte besöka matchen utan skall stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.

Vidare förbehåller sig Väröbacka GIF rätten att avvisa den som uppvisar symtom eller bryter mot ovan ordningsregler, samt närsomhelst avvisa åskådare om åskådarantalet riskerar att överstiga 50 personer.

För mer information följ denna länk till Svenska Fotbollsförbundet.

Skribent: Per Johansson

sponsorer