Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat


Matchreferat 2020

Div 4 Halland
3/10  Väröbacka GIF - Kvibille BK  9 - 0
Väröbacka hade en riktig målfest hemma på Värö IP i den sista omgången när man besegrade Kvibille med hela 9 - 0. Detta gör att man slutar på tredje plats i tabellen. Väröbackas målskyttar: Hans Erik Månsson 3, Johan "Myggan" Carlsson 2, Viktor Andersson, Julius Petersson, Robert Johansson och Johan "Masken" Karlsson.

Div 4 Halland
27/9  IF Leikin - Väröbacka GIF  6 - 2
Leikin fick en bra start på matchen och Väröbacka hämtade sig aldrig från den chocken. Hans Erik Månsson gjorde Väröbackas mål i den första halvleken och Peter Henriksson i den andra halvleken.

Div 4 Halland
20/9  Väröbacka GIF - Kungsbacka IF  3 - 1
Väröbacka vann rättvist med 3 - 1 över Kungsbacka och tar därmed andra platsen i tabellen med endast två omgångar kvar att spela. Efter en trevande start för hemmalaget gör Kalle Tiberg 1 - 0 i den 27:e minuten det resultatet följer med in i den andra halvleken. Väröbacka ökar på sin ledning genom Hans Erik Månsson via en straffspark. Fem minuter senare reducerar Kungsbacka till 2 - 1. Albin Liljegren avslutar målskyttet för kvällen då han fastställer slutresultatet till 3 -1 med tio minuter kvar att spela.

Div 4 Halland
12/9  Åsa IF - Väröbacka GIF 0 - 0
Bra defensivt spel men Väröbacka slarvar i offensiven och får inte till det. Väröbacka visar bra inställning även om det inte bjuds på något skönspel.

Div 4 Halland
5/9  Väröbacka GIF - IF Böljan Falkenberg  3 - 1
Väröbackas målskyttar: Hans Erik Månsson 2, Robert Johansson.

Div 4 Halland
29/8  Lilla Träslövs FF - Väröbacka GIF  2 - 5
Väröbacka besegrade Lilla Träslöv och befäster sin position som Varbergs ortens fjärde bästa lag. Hela laget gör en fin insats med ett extra plus till Johan "Myggan" Carlsson som gör fyra av Väröbackas fem mål. 

Väröbacka tar ledningen i matchen efter 10 minuters spel genom Johan "Myggan" Carlsson, strax innan paus ökar samma Mygga på Väröbackas ledning till 0 - 2. Lilla Träslöv får kontakt då man reducerar via en straffspark i början av andra halvlek. Johan Carlsson vill inte släppa in Lilla Träslöv i matchen utan gör fem minuter senare sitt tredje mål för dagen. Viktor Andersson vill inte vara sämre utan visar hur man använder huvudert på rätt sätt då han nickar in Väröbackas fjärde mål. Där är matchen egentligen redan avgjord men lagen hinner med att göra varsitt mål till. Johan Carlsson sätter dit Väröbackas femte mål och ett par minuter före slutsignalen får hemmalaget ytterligare ett mål. Slutresultatet skrivs till 2 - 5.

Div 4 Halland
21/8  Väröbacka GIF - Lerkils IF  3 - 3
Lerkil hade med sig en 1 - 2 ledning in i andra halvlek men Väröbacka tog sig i kragen och vände matchen från underläge 0 - 2 till ledning 3 - 2. Dessvärre tilldelades Lerkil en straff i matchens slutskede vilken de gjorde sitt tredje mål på. Matchen slutade 3 - 3 och de båda lagen fick således dela på poängen. Väröbackas mål gjordes av Robert Johansson 2 och Hans Erik Månsson.

Div 4 Halland
16/8  IF Norvalla - Väröbacka GIF  1 - 3
Hemmalaget tog ledningen i matchen efter en dryg halvtimma, ett mål som kanske inte riktigt speglar matchbilden då Väröbacka var det något bättre laget matchen igenom. Väröbacka lyckades dock inte sätta dit bollen vid de lägen laget skapade. Bortalaget kunde dock kvittera ett par minuter innan pausvilan då Väröbacka fick en straff som Hans Erik Månsson förvaltade på bästa sätt. I den andra halvleken fick vi vänta på att det skulle bli några fler mål. I den 88:e och 91:a minuten kunde Väröbackas Kalle Tiberg kontra in två snabba mål och ge bortalaget en skön derbyseger.

Div 4 Halland
11/8  Väröbacka GIF - Alets IK  0 - 1
Den tidigare uppskjutna matchen mellan Väröbacka och Alet spelades på tisdagskvällen. En jämn tillställning som dessvärre slutade med en uddamålsförlust för hemmalaget. Alet tog ledningen i matchen med fem minuter kvar av den första halvleken. En mållös andra halvlek gjorde att resultatet stod sig matchen ut.

Div 4 Halland
7/8  Derome/Åskloster - Väröbacka GIF  0 - 1
Matchbilden var typisk för en fotbollsmatch mellan Väröbacka och Derome/Åskloster, dvs mycket kamp, jämnt och tufft spel. Derome har mer boll i den första halvleken, de skapar många hörnor men saknar vassa avslut. Väröbacka höjer sig i den andra halvleken och är effektivare än hemmalaget. Tre minuter in i den andra akten förvaltar Hans Erik Månsson ett fint inlägg från Albin Liljegren väl och ger Väröbacka ledningen i matchen. Det skulle senare visa sig vara det enda målet för kvällen. Väröbacka åker hem med tre poäng och klättrar lite i en haltande tabell.

Div 4 Halland
30/6  Väröbacka GIF - Tölö IF  1 - 6
Väröbacka inledde säsongen med en brakförlust, hemmalaget var aldrig riktigt nära i den första halvleken och Tölö kunde gå till pausvila med en 0 - 3 ledning. Direkt i den andra halvleken reducerade Elias Johansson för Väröbacka och hoppets låga tändes. Lågan släcktes dock redan efter ett par minuter när bortalaget ökade på sin ledning till 1 - 4. Det är svårt att bedöma Väröbackas form, denna matchen var den första och enda på vårsäsongen.Tölö var det bättre laget och Väröbacka gör ett par misstag som kostar något enormt.

 

Uppdaterad: 01 SEP 2018 17:13 Skribent: Per Johansson

sponsorer

 

________________________

Ange alt-text här.

image_facebook_gilla

Postadress:
Väröbacka GOIF - Fotboll
Lyckevägen 15
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kjellalarsson51@gmai...

Se all info