Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat


Matchreferat 2021

Div 5 Norra Halland
8/10  Väröbacka GIF - Träslövsläge IF  5 - 1
Väröbacka avslutar säsongen med en stabil insats, framför allt i första halvlek där bortalagets målvakt får vittja nätet hela fyra gånger. Hans Erik Månsson levererar ett hattrick och Viktor Tuvenäs nickar in en boll. I den andra halvleken ger Johan Carlsson hemmalaget en 5 - 0 ledning. Sedan görs ett par byten och spelet blir lite ryckigare. Träslövsläge får in en reduceringsboll 5 minuter före slutsignalen. 
Div 5 Norra Halland
1/10  Unite People FC - Väröbacka GIF  0 - 2
Väröbacka gör inte en av sina bästa matcher i regnet på Håstens matta, men man håller tätt bakåt och Hans Erik Månsson levererar två mål på övertid. Med facit i hand blir det ändå en godkänd insats.
Div 5 Norra Halland
24/9  Särö IK - Väröbacka GIF  1 - 2
Efter ett tre veckors långt matchuppehåll inledde Värö lite krampaktigt, men det rättade till sig ju längre in i matchen man kom och två klassmål gav Väröbacka tre poäng. Hans Erik Månsson öppnade upp bortalagets målskytte genom att slå en hörna rakt in i mål. Albin Liljegren svarade för en riktig delikatess då han drog till med en klockren bicycleta. Väröbacka hade bud på fler mål då lägen inte saknades.
Div 5 Norra Halland
2/9  Kung Karl BK - Väröbacka GIF 0 - 3
Väröbacka tog en tidig ledning. Adam Börjesson gjorde målet, redan i 25:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Hans-Erik Månsson och ökade ledningen för Väröbacka. Adam Börjesson fastställde slutresultatet till 0 - 3 i den 89:e minuten.

Fredrik Larsson om matchen: En första halvlek som är jämn, där vi inte får igång något vidare spel men ändå går till pausledning med ledning. I andra halvlek får vi bättre kontroll på spelet och är starkare och utökar ledningen. En välförtjänt seger för oss.
Div 5 Norra Halland
26/8  Väröbacka GIF - BK Viljan  2 - 2
En jämn första halvlek där vi hämtade upp underläge vid två tillfällen. I andra tog vi tag i det direkt och hade ett stort bollinnehav, men vi lyckades inte avgöra matchen. Sett till andra halvlek borde vi ha tagit hem alla tre poängen, kommenterade Väröbackas tränare Fredrik Larsson. Väröbackas båda mål gjordes av Johan Carlsson.
Div 5 Norra Halland
18/8  IFK Bänared - Väröbacka GIF  1 - 3
Fredrik Larsson summerar matchen: Vi gör en stabil första halvlek i regnet, där Bänared tog ledningen som höll sig till pausvilan. Efter pausen kvitterade vi direkt och tog över mer och mer. Vi var då tvungna att bryta matchen ett tag efter det kraftiga skyfallet. Då återstod det 27 minuter när matchen kom igång igen och till en början blev det mycket vattenpolo. Men ju längre halvleken gick desto starkare kändes vi, och vi kunde avgöra matchen med två sena mål. En stark insats av hela laget.
målskyttar: Johan Carlsson, Jonathan Karlsson och Hans Erik Månsson
Div 5 Norra Halland
13/8  Väröbacka GIF - Löftadalens IF  2 - 1
Efter en jämn första halvlek, så tog vi över mer i andra dock utan att skapa så mycket chanser. Vi gör 1-0 och känns som vi har matchen. Löftadalen får dock en chans i andra och kvitterar sent. Vi får dock lite turligt in ett 2-1 mål i 90:e. Känns ändå rättvist sett till andra halvlek, kommenterade Väröbackas tränare Fredrik Larsson.

Väröbackas målskyttar var Henrik Johansson och Roger Karlsson

Div 5 Norra Halland
7/8  Rinia IF - Väröbacka GIF - 3 - 4
Väröbacka börjar matchen bra och går upp i en 3-1 ledning. Tappar dock ledningen innan paus genom mycket bolltapp samt dåligt försvarspel. Återtar sedan ledningen i andra halvlek som vi lyckas hålla matchen ut. En öppen match där det skapades mycket målchanser. Vinner till slut rättvist och tar en skön bortaseger. Väröbackas mål gjordes av Johan Carlsson 2, Albin Liljegren och Viktor Tuvenäs.
Div 5 Norra Halland
2/7  Väröbacka GIF - Grimetons IK  1 - 0
Vi gör ingen bra match idag. Mycket felpass och felbeslut. I slutändan vann vi ändå rättvist, då vi hade lite fler chanser än Grimeton. Målet kom efter en fin hörna som vi touchade in på mållinjen. Det är alltid skönt att vinna, kommenterade Väröbackas tränare Fredrik Larsson.
Målskytt Anton Arvidsson.
Div 5 Norra Halland
22/6  Träslövsläge FF - Väröbacka GIF  2 - 0
Fredrik Larsson summerar matchen:
Vi kom ut mot ett heltaggat hemmalag som hade det mesta utav bollinnehavet i första utan att skapa några direkta chanser förrän i 44:e minuten när deras anfallare rinner i igenom och elegant gör 1-0. Så tufft slut på första. Försöker komma ut i andra och flytta upp spelet, men redan efter fem minuter så blir det en kontring till 2-0. Efter det är det mestadels hafsigt spel över hela plan, där vi försöker trycka på utan att lyckas. Får en straff i 88:e med förhoppning om lite spänning på slutet. Men skjuter i stolpen. Men sett till hel matchen så vi vinner Träslövsläge rättvist då vi inte kommer upp i någon som helst standard mot brukligt.

Div 5 Norra Halland
17/6  Väröbacka GIF - Unite People FC  2 - 2
Värbacks mål gjordes av Pontus Flatum och Hans Erik Månsson.
Div 5 Norra Halland
11/6  Väröbacka GIF - Särö IK  4 - 1
Väröbackas målskyttar var Hans Erik Månsson och Johan Carlsson som satte två bollar var i mål.
Div 5 Norra Halland
26/5  Väröbacka GIF - Kung Karl BK  4 - 1
Hans Erik Månsson stod för ett Hattrick och Albin Liljegren gjorde ett mål när Kung Karl besegrades på hemmaplan.
Div 5 Norra Halland
19/5  BK Viljan - Väröbacka GIF 1 - 4
Väröbacka får en fin start och leder med 2 - 0 efter en kvart. Värö försvarar sig bra och ligger rätt i positionerna, med två snabba mål i andra halvlek är segern odiskutabel. Väröbackas mål gjordes av Johan Carlsson 2, Hans Erik Månsson och David Svensson.
Div 5 Norra Halland
14/5  Väröbacka GIF - IFK Bänared  3 - 0
Väröbacka tar ledningen i matchen i den 33:e minuten genom Johan Carlsson, samme Carlsson ökar på ledning till 2 - 0 en halvtimma senare och Pontus Flatum punkterar matchen när han gör 3 - 0 strax efter.
Div 5 Norra Halland
6/5  Löftadalens IF - Väröbacka GIF  1 - 2
Hemmalaget tog ledningen i matchen sju minuter före pausvilan. 10 minuter in i den andra halvleken kvitterade Peter Henriksson för Väröbacka, ytterligare 10 minuter senare vände David Svensson på steken och gav bortalaget ledningen i matchen. Resutatet stod sig tiden ut och Väröbacka kunde åka hem med tre poäng.
Div 5 Norra Halland
30/4  Väröbacka GIF - Rinia IF 1 - 1
Rinia tog ledningen i matchen efter 20 minuters spel. Därefter stod matchen och vägde utan att något av lagen lyckades med sina avslut. Med en halvtimma kvar av matchen kvitterade Väröbacka genom Johan Carlsson och poängen delades mellan lagen.
Div 5 Norra Halland
18/4  Grimetons IK - Väröbacka GIF 2 - 6
Väröbackas mål gjordes av Johan Carlsson 2, Jonathan Karlsson, Hans Erik Månsson och Rasmus Karlsson 2.
DM
20/3 Väröbacka GIF - Kungsbacka City FC  2 - 6
Väröbackas mål gjordes av: Christian Santana Alcantara och Johan Karlsson.
DM
13/3  Vessigebro BK - Väröbacka GIF  1 - 4
Väröbackas mål gjordes av: Pontus Flatum, Johan Karlsson, Hans Erik Månsson och Anton Arvidsson.
DM
3/3  Väröbacka GIF - Varbergs GIF FK 0 - 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uppdaterad: 01 SEP 2018 17:13 Skribent: Per Johansson

sponsorer

 

________________________

Ange alt-text här.

image_facebook_gilla

Postadress:
Väröbacka GOIF - Fotboll
Lyckevägen 15
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kjellalarsson51@gmai...

Se all info